Автосервиз  RGB Пловдив предлага смяна на турбо компресори на всички видове двигатели. Ремонтираме леки автомобили микробуси и камиони.

Според теоретичните данни експлоатационният живот на турбокомпресора и силовия агрегат трябва да бъде еднакъв. Практиката показва че, турбината на автомобилният двигател може да бъде заменена няколко пъти преди да се появи нужда от основен ремонт на самият двигател.  

Защо се получава това несъответствие? Бързото износване и необходимостта от смяна на турбокомпресор обикновено се свързва с условията на работа, които производителят не е предвидил. Честите причини за повреда на турбото  са няколко. Не  навременна смяна на масло или използване на масла различни от препоръчаните от производителя. Друга възможна причина за повреда на турбо компресора е попадането на твърди частици в агрегата. Смяната на турбото трябва да се извършва от квалифициран механик защото при неправилен монтаж може да се повреди и двигателя, което да доведе  до скъпи ремонти. В сервиз RGB Пловдив разполагаме с качествени сервизни специалисти, които могат да извършат тази услуга качествено и бързо