Разполагаме с напълно оборудван микробус за извършване  ремонти на пътя. При авария или нужда от ремонт на камион (без значение какъв) на пътя можете да се свържете с нас за да изпратим квалифициран механик максимално бързо. Нашият мобилен сервизен специалист е с  дългогодишен опит.  При нужда от Truck Mobile Service обадете се на тел +359 87 777 1828

Какво можем да направим за аварирал камион на пътя?

Можем да сменим или да ремонтираме всички основни агрегати и компоненти на камиона. Това са: скъсани или повредени ремъци, ремонт или смяна на алтернатор, стартер, турбо, изгорели лампи или решаване на проблеми свързани с електрическата инсталация на камиона. Ремонт на печки решаване на проблеми с фарове, стопове,габаритни светлини и др.

На място можем да доставим гориво, масла, охладителна течност,течност за почистване на стъкло, чистачки и всичко от което имате нужда.

Специализирана техника за ремонт и обслужване на камиони от  Мобилен Сервиз Камиони RGB Сервиз – Пловдив


Мобилен сервиз за ремонт на климатици на камиони. Смяна на компресори, пълнене с фреон пълен ремонт на отоплението и оглаждането в кабината на камиона. Ремонт, монтаж и поддръжка на хладилни инсталации за леко и тежко товарни автомобили Хладилни агрегати Carrier & Thermo King. Повече информация за ремонта на хладилни инсталации можете да намерите ТУК 

Мобилен сервиз за гуми на камиони „RGB сервиз Пловдив“ разполага със специализирана техника за монтаж и демонтаж на гуми всякакъв размер. Отстраняваме проблеми по дефекти в спирачният апарат на камиона, главината, лагерите и всички  компоненти свързани с ходовата част на ремаркето или влекача. 


Пътна помощ за камиони и автобуси от Мобилен Сервиз Камиони Truck Mobile Service RGB Пловдив