Техническите средства с които разполагаме към момента са три напълно оборудвани микробуса, които функционират като мобилни сервизи и могат да окажат квалифицирана помощ като на леки така и на товарни превозни средства от всякакъв тип по автомагистрала Тракия и област Пловдив

Автоплатформа за репатриране на автомобили  тя е надеждна и предлага услуги като на територията на пловдивска област, така и в цялата страна. 

Специализирания микробус за монтаж демонтаж баланс на гуми извършва пълен сервиз на всякакви гуми от мотоциклети до камиони. Разполагаме и с допълнително ремарке на което е монтирана и машина за смяна  гуми на камиони, автобуси и тн.  Агрегат на ток с мощност 7 киловата и всякакви инструменти за извършване  на пътна помощ и сервиз на място.

Специализиран микробус за ремонт на хладилна техника. Напълно оборудван за ремонт на място , както на автоклиматици на леки  автомобили, така и на  хладилни агрегати Thermo King, Фригоблок и Carrier и всякакви хладилни и климатични инсталации за превозни средства.

Предлагаме услугата в област Пловдив и автомагистрала Тракия